Πανικός στο αεροδρόμιο Κανκούν μετά από αναφορές για πυροβολισμούς

Βίντεο καταγράφουν έντρομους επιβάτες να τρέχουν μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στο διεθνές αεροδρόμιο

Σκηνές πανικού καταγράφηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του μεξικανικού θέρετρου Κανκούν μετά από αναφορές πυροβολισμούς.

Πολλά βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν επιβάτες να τρέχουν πανικοβλημένοι έξω από το αεροδρόμιο. Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες από το πλήθος που προσπαθούσε απεγνωσμένα να φτάσει σε ασφαλές σημείο.

Μέχρι στιγμή δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για πυροβολισμό στο αεροδρόμιο. Ωστόσο σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα του Κανκούν Όσκαρ Μόντες ντε Όκα που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες και δεν βρέθηκαν όπλα, ούτε κάλυκες. Δεν είναι σαφές αν όντως σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή αν εξερράγη κάποιο μηχάνημα εντός του αεροδρομίου.

Χρήστης του Twitter ανέφερε: «Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή: Στο αεροδρόμιο του Κανκούν περιμένοντας μια πτήση και μόλις είδα ομάδα ανθρώπων να τρέχει και να ουρλιάζει προς το μέρος μου. Οι άνθρωποι κρύβονται πίσω από πάγκους και καρέκλες».

«Ο κόσμος πιστεύει ότι κάποιος είχε όπλο, αλλά η ασφάλεια δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ο τερματικός σταθμός έχει εκκενωθεί».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν έπεσαν πυροβολισμοί όπως ανέφερε η Εθνική Φρουρά του Μεξικού, λέγοντας ότι ο δυνατός θόρυβος μπορεί να προήλθε από τρεις πινακίδες που αναποδογύρισε κατά λάθος ένας τουρίστας. Εξακολουθούν να ερευνούν το περιστατικό, ανέφερε η Εθνική Φρουρά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί